In the heart of the countryside

Our new hospital will be a beacon of health in the community

A place of vitality and wellbeing set in a therapeutic landscape with a strong connection to nature.

Rooms with a view

Our new hospital will make the most of its connection with nature.

Gone will be windowless corridors and plain rooms.

Inpatient beds will have stunning views and internal spaces will be flooded with natural light.

A range of landscaped, multi-use outdoor spaces will promote rest and recuperation as well as opportunities for exercise and mobility.

Both inside and out, nature will never be more than a few steps away.

Getting to our new hospital

We will be preparing a comprehensive travel plan with local councils and specialists to promote sustainable travel to and provide appropriate vehicle space and car parking on our new site.

Our priority concern is that all necessary journeys to our new hospital are convenient, affordable and quick for staff and patients.

Further work on transport is being undertaken by appointed traffic and highways consultants Mott MacDonald.